Beoordelingen van Italiano Driebergen

Recente recensies van Italiano Driebergen

4 sterren na 31 reviews

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd, prima belegd en nog lekker warm.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, netjes bezorgd. Kortom tevreden klant

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang, er was niet doorgegeven dat we al betaald hadden, dit moest eerst worden uitgezocht, macaroni i.p.v. bestelde spaghetti gekregen. Maar het eten was erg lekker!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter top pizza’s, deze keer hadden ze langer in de oven gemoeten, ze waren te zacht ipv lekker krokant. Smaak verder prima.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de eerste bezorging was één van de gerechten vergeten. Dit werd snel hersteld. Bij één van de pizza's was een ingredient vergeten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een zeer smakelijke en originele pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid wordt steeds minder. Eerder waren de bakjes goed vol, nu maar 2/3 van het bakje😟

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's, wel wat te groot voor ons. Prima bezorging, binnen een half uur na bestelling.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had extra salami besteld. Maar dat zat er niet veel op. Wel heel veel kaas. Teveel kaas. Verder ok.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben pasta di mare besteld, het was super lekker😍 Bezorging was ook snel👍

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier voor het eerst besteld,omdat wij een maand in Austerlitz oppassen op een huis van mensen die op vakantie zijn,en we hadden geen zin om te koken. De pizza salami én de Lasagne waren echt heerlijk, goed warm en de meegeleverde broodjes waren een verrassing voor ons. Hele goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige pizza’s 🍕

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's worden altijd snel bezorgd. Smaken fantastisch. Vriendelijke bezorgers.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige online bestelmethode, ingrediënten van de pizza van mindere kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn lekker, de bezorging is snel, maar het zou ook fijn zijn als de speciale wensen in het opmerkingenveld van de bestelling werden gelezen/uitgevoerd.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker! Eindelijk een lekkere pizzeria in driebergen!

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza Mario was zeer goed belegd en smaakvol. Ook de mozerella caprese vond mijn vrouw heerlijk. Grote en zeer warme pizza's

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pizza”s. Snel klaar. Gewoon doen. Beste in Driebergen

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed. Alleen jammer dat als je wat mist op je pizza of iets besteld hebt bij je pizza dat als je dan belt niet duidelijk word wat ze gaan doen. Gooien gewoon de telefoon op de haak. Beetje jammer. Dus klantvriendelijk ?????? Niet echt!!!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pizza met verse producten. Midden van de pizza is wat slap. Beste pizza die hier in de buurt te krijgen valt.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was lekker, maar in plaats van spaghetti kreeg ik macaroni, dat was jammer. De pizza was ook lekker, maar slecht bezorgd. Alle kaas en salami was naar een kant geschoven, schuin gehouden waarschijnlijk.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’z en keurige bezorging

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op koningsdag geen zin om te koken dus pizza besteld. Snel geleverd goed warm en super lekker. Helaas niet voor gesneden dat was nog makkelijker geweest.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vooral de pizza 4 fromagio was nattig. de bovenlaag was er af gegleden, waarschijnlijk bij het vervoer . op de pizza caprese zat nauwelijks basilicum en die was bovendien niet vers.. de pizza salami was behoorlijk vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere pizza.s! Heerlijke pizza,s...lekker gekruid, vooral met verse knoflook. kruidenboter lekker veel knoflook.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk weer een echte pizza gegeten. En afspraak is afspraak, klaar wanneer ze het zeggen. Mooie temperatuur. Kortom super service en heerlijke kwaliteit.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren erg lekker, net als de vorige keren. Echter doordat de bezorger de dozen scheef had vervoerd (denk ik), was alle vulling en saus verschoven naar één kant van de pizza. Hierdoor was de doos ook vies geworden aan de buitenkant (met saus), en was de bodem op die helft waar alles naartoe schoof ook helemaal slap geworden. Volgende keer graag de pizza's met de bodem naar beneden vervoeren!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's werden een half uur te vroeg bezorgd. De bezorger heeft ze mee terug genomen om ze weer op de afgesproken tijd te bezorgen. DE bodem vonden we wat taai(geworden ?)verder smaakte ie goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.